Знаеш ли кое е най-хубавото на настоящето? Че имаш всичкия опит, уроци, разочарования,

...
Знаеш ли кое е най-хубавото на настоящето? Че имаш всичкия опит, уроци, разочарования,
Коментари Харесай

37 неща, за които ще съжаляваш, когато остарееш

Знаеш ли кое е най-хубавото на сегашното? Че имаш всичкия опит, уроци, разочарования, " обици на ухото "  от предишното, които можеш да приложиш и използваш, с цел да направиш бъдещето по-добро.

Намираш се сега на " тук и в този момент " и само от теб зависи дали след години, когато се обърнеш обратно, няма да чувстваш, че си изгубила прашинки от себе си за несъдържателни начинания или най-лошото - че сама си се лишила от преживяването на някои неповторими страсти.

Вярно, хората споделят, че в никакъв случай не било късно да направиш нещо, за което мечтаеш. Но в случай че имаш тази фантазия още на 30 да вземем за пример, за какво не я направиш точно в този момент, не е нужно да чакаш, до момента в който станеш на 50!
 image2_16x9.png 2023 наближава: съвет за всяка зодия в областта на любовта и финансите На фокус
Днес желаеме да предложим на вниманието ти 37 неща, за които би могла да съжаляваш, когато остарееш. И за огромна част от тях не можеш да върнеш времето обратно. Нито младостта си.

Затова прочети ги деликатно и ги запомни. И всякога, когато се уловиш в някоя от тези неточности, направи вярното за теб. Сърцето и житейският ти опит ще ти подскажат най-добре кое е то:
 37 неща, за които ще съжаляваш, че не си направила на млади години  37 неща, за които ще съжаляваш, че не си направила на млади години  37 неща, за които ще съжаляваш, че не си направила на млади години  37 неща, за които ще съжаляваш, че не си направила на млади години
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР